Nieuws

Er gebeurt natuurlijk héél veel bij Lagerwal op dagelijkse basis. We houden je graag op de hoogte...

Movie Nights

Relaxen op een ligbedje met een sangria of biertje in de hand, terwijl je op een groot scherm kijkt naar een van jouw favoriete films. Samen met vrienden natuurlijk.
Deze zomer zijn we de samenwerking aangegaan met Rooftop Movie Nights. Zij verzorgen de film, wij verzorgen natuurlijk de locatie, drank en heerlijk eten vooraf. Kom jij langs? Dan graag wel even reserveren. 

Koop tickets voor Movie Nights

Shake! Cocktail Festival Amsterdam

Shake! Cocktail Festival Amsterdam was een groot succes

Op 21 en 22 juli organiseerden Lagerwal, Helling 7 en Door 74 samen Shake! Cocktail Festival Amsterdam. Tijdens festival was een ode aan de mixoloog: de cocktailshaker.

Tijdens dit weekend zorgden de beste cocktailbarren uit Amsterdam voor de lekkerste en meest interessante cocktails, natuurlijk gecombineerd met muziek en entertainment. 

Op de line-up van cocktail barren stonden: The Tailor, Cielo, Rosalia’s Menagerie, Super Lyan, Pulitzer’s Bar, Vesper, Law&Order, Feijoa, Door 74


De eerste editie was - ondanks meer bewolking dan verwacht - een groot succes met meer dan 1500 bezoekers. Op de vrijdag werd er nog een afterparty georganiseerd door Lagerwal, dat doorging tot in de late uurtjes.

Openingstijden zijn verruimd

Gezelligheid kent eigenlijk geen tijd, toch? Daarom zijn we vanaf nu niet alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open, maar ook op de donderdag. 

Onze nieuwe openingstijden zijn: 
Donderdag en vrijdag 14.00 - 01.00 
Zaterdag en zondag 12.00 - 01.00

Lagerwal

TT. Melissaweg 551033SP AmsterdamNederland

Quick links

Beoordelingen

Tijden

Donderdag en vrijdag: 12.00 - 01.00 
Zaterdag en zondag: 12.00 - 01.00