Nieuws

Er gebeurt natuurlijk héél veel bij Lagerwal op dagelijkse basis. We houden je graag op de hoogte...

LAGERWAL GROOVES

Lees hier alles over de deelnemers van Lagerwal Grooves en beluister hun sets! Breng daarna jouw stem uit om te zorgen dat jouw favoriete DJ komt draaien op 24 februari!

STEM HIER


Jasper Janssen 

Ik ben Jasper Janssen ook de naam waaronder ik draai en muziek maak, een 21-jarige DJ/Producer met een passie voor muziek sinds mijn jeugd. Op mijn 18e ontdekte ik mijn liefde voor house muziek. Tijdens mijn sets probeer ik de muziek naar een hoger niveau te tillen en een geweldige sfeer te creëren. Mijn doel is om een maximaal niveau van verbinding met het publiek te bereiken, zodat we samen een onvergetelijke muzikale reis kunnen beleven!

Luister hier


Tommy Wave 

Dit is Tommy Wave, 27 jaar oud en ik draai nu ongeveer 10 jaar. Mijn stijl is minimal tech, house & tech house. Muziek is mijn passie, kan geen dag zonder en met mijn sound wil ik dat graag overbrengen naar jullie. Het lijkt mij super tof om bij lagerwal te mogen draaien en hoop jullie te overtuigen met deze set!

Luister hier


Odin

Stel je voor, je komt binnen bij Lagerwal en hoort een heerlijk rustige disco house plaat. Je besteld een lokaal gebrouwen biertje en geniet van de muziek. Even later merk je dat het genre een andere weg inslaat, nog steeds house maar met wat techno invloeden, je staat op en besluit een dansje te wagen. Je vergeet al je zorgen en de tijd strijkt voorbij, de muziek word steeds dansbaarder en dan hoor je de stem van Yan Destagnol door de speakers knallen. Een remix van Lady-Hear Me Tonight! Je avond kan niet meer stuk en je gaat naar huis met een voldaan gevoel.

Dat, is Odin

Luister hier


Jorrit Pathuis en Roald Kool 

Jorrit Pathuis (21) en Roald Kool (20) zijn dit jaar de muziekscene ingestapt, gedreven door hun liefde voor beats en melodieën. Vol enthousiasme hebben ze al snel hun eigen plekje gevonden in de muziekindustrie.

Onze stijl? Mannen zijn op house net prins Bernard met een genrebrekende mix van funk, retro, tech en soulful house waar het allemaal draait om de feel-good vibes en het laten bruisen van elke dansvloer waar we onze muziek draaien.

Luister hier


Strippd 

Jim Hendriks(27), aka strippd. DJ en producer uit de buurt van Amsterdam. Eerder bekend als Applemoes, wint strippd snel bekendheid binnen de housescene. Of het nu gaat om dubby house-tracks of diepe melodische minimale beats, strippd levert die funky untz untz en tkstjs tktsj. Met releases op labels als HappyFeelings, PUSH, Rawsome, Unmute, Blanc en Maison Caimbridge. Support van: Toman, Demarzo, Chris Stussy, Sidney Charles en zijn moeder.

Luister hier


Van Derek 

Mensen laten dansen, springen en uit hun plaat laten gegaan is waarom ik dj ben geworden. Ik ben Van Derek, dj & producer uit Amsterdam.

Luister hier


Milan Mes

Milan Mes (1981) is trompettist, theatermaker, producer en sindskort ook DJ. Sinds vorig jaar is DJ'en steeds belangrijker onderdeel geworden van zijn leven. In 2022 is hij samen met Jasper van Sambeek begonnen met het organiseren van feesten in Amsterdam-Noord onder de naam KNUS. Met het opstarten en uitrollen van dit feestconcept is hij ook steeds meer gaan DJ'en. Hij heeft zijn DJ kunsten o.a. laten horen op de KNUS edities in Sexyland, De Roze Tanker en ADM / Het Groene Veld. Hier is zijn voorliefde voor de Afro en latin getinte housetijlen alsmede deephouse steeds groter geworden. Nu wil hij ook kijken of hij ook buiten de bekende kaders van KNUS de voetjes van de vloer kan krijgen. 

Luister hier


Ykie & RO

Besides being a couple in their daily lives, Ykie & RO like to bring their groovy housetunes and pumping basslines to the clubs in Amsterdam and beyond. Powerhouse, UK House, Jungle House - their House is your House.

Luister hier


Brick

BRICK begon drie jaar geleden met draaien in zijn slaapkamer. Voordat hij begon met draaien luisterde hij altijd naar HipHop en Soul. Als DJ draait hij daarom graag uptempo house met een warme bass en een groovy sound. De laatste tijd speelt hij veel op huisfeestjes, raves en in barren. Nu wil hij zijn publiek vergroten om zijn liefde voor muziek met meer mensen te kunnen delen. Lagerwall Noord biedt daarom de perfecte ruimte!

Luister hier


DJ DIEGO

Mijn naam is Diego van der Ven, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Tilburg. Heb al zo’n 4 jaar ervaring met draaien en produceer ook zo’n 1,5 jaar. Mijn genres zijn, deephouse, minimal deephouse, house, en garage house. 

Luister hier


Nina de Ruiter 

Nina de Ruiter, gevestigd in Amsterdam, brengt elk seizoen een diepe melodieuze mix uit, waarbij ze een verhaal vertelt met een sterke opbouw en haar beste tracks speelt die geïnspireerd zijn door dat seizoen. Sluit je ogen en laat de diepe bas- en pianomelodieën je meenemen op een reis door diepe en melodieuze tinten van house en techno.

Tijdens live optredens brengt ze meer energie om je te laten dansen en een glimlach op je gezicht te toveren. Ze ondersteunt elke set met een altijd aanstekelijke liefde voor muziek, waarbij ze verschillende melodieuze stijlen binnen het spectrum van house en techno mixt. Nina heeft gespeeld in clubs, op raves en locaties zoals Recycle Lounge Gallery Club, Club VLLA, IJland, BRAK en Amsterdams Most Wanted.

Luister hier


DJ Sustian 

Ik ben Tijn Bruinier, aka DJ Sustain. In deze mixtape neem ik je mee in mijn collectie van iconische Houseplaten. Toen alle clubs sloten tijdens COVID opende ik met mijn huisgenoten onze eigen club in de woonkamer. Hier ontwaakte mijn passie voor elektronische muziek en draaien. Sindsdien ben ik niet meer achter de decks weg te krijgen en probeer ik elke kans te pakken om een smerige, onbekende 90s plaat te pompen. 


Luister hier


Sil Poortstra 

Meet Sÿll, alias Sil, opkomend DJ en producer. Zijn sets combineren groovy 90's house, acid, trance, eigenlijk alles wat energie geeft. Zowel digitaal als vinyl draait hij de voetjes van de vloer!

Luister hier


Olivier van Dijk 

Olivier is een in Amsterdam gevestigde DJ en een van de oprichters van een van 's werelds meest intieme elektronische muziekclubs. Als sleutelfiguur in het collectief dat bekend staat als Club Hutjemutje, heeft hij een pad van sonische verkenning uitgestippeld, deuren geopend naar een gevarieerde reeks festivals en clubs in heel Europa.

Luister hier


Alissa Muffels 

The Darling staat bekend om haar stoere en opzwepende beats. Ze draait het liefst energieke minimal met veel inspiratie uit de UK house en Garage scene. Ze heeft de afgelopen jaren flink wat gedraaid in Amsterdamse clubs zoals OT301 of Sexyland. Na te beginnen bij La Bancarella is ze nu klaar om de rest van Amsterdam meer van zichzelf te laten zien!

Luister hier


Cosmic Radio 

Een dj duo dat elkaar naadloos aanvoelt en de dansvloer graag laten bewegen op alles dat de muzikale wereld te bieden heeft!

Luister hier


Uramakiuramaki 

uramakiuramaki, alias of Antonio Coronato, is a DJ, producer and musician from Rome, Italy, now based in Amsterdam. He discovered his passion for music at an early age, playing various instruments like trumpet, electric bass and piano, exploring different genres and styles. At the age of 25 he left the live music business to focus more on the music production, working mainly as a beat maker for Italian rappers and collaborating with major labels like Sony and Columbia.

After some years he decided to take a step back from the rap industry to focus more on his passion for electronic music. In 2023, he moved to Amsterdam for studying the Dutch underground techno and electronic scene. 

The same year he started releasing new music under the name of “uramakiuramaki”, attracting interest from various radios and channels in the underground niche. 

Luister hier


 

FINAL INFO ADE

ADE staat voor de deur, daarom delen we hierbij de final info voor onze evenementen dit weekend!

  • 𝐋𝐎𝐂𝐊𝐄𝐑𝐒: Er zijn bij ons genoeg lockers beschikbaar.
  • 𝐏𝐈𝐍 𝐎𝐍𝐋𝐘: Er kan bij lagerwal niet met cash betaald worden, alleen met je pinpas!
  • 𝐕𝐄𝐑𝐕𝐎𝐄𝐑: kom je met de trein of pak je lekker de fiets? Je kan vanaf Amsterdam Centraal en pontsteiger de pont pakken naar NDSM om vanaf daar nog slechts 5 minuten te fietsen. Let wel op dat de pont ‘s avonds minder vaak terug gaat. Download onze favoriete app: ‘Ferrynice’, voor de vertrektijden.
  • 𝐎𝐎𝐑𝐃𝐎𝐏𝐏𝐄𝐍: Mocht je ze vergeten zijn, kan gebeuren! Oordoppen verkopen wij namelijk ook achter de bar.
  • 𝐒𝐈𝐆𝐀𝐑𝐄𝐓𝐓𝐄𝐍: Wij verkopen geen sigaretten op onze locatie. Daarnaast mag er binnen niet worden gerookt, dit kan buiten! Geen zorgen dit al overdekt zijn.

Wij willen dat Lagerwal een veilige plek is voor iedereen, een plek waar iedereen grenzeloos zichzelf kan zijn. Onze dansvloer is daarom een ruimte waar seksisme, racisme, homofobie, transfobie en alle vormen van grensoverschrijdend gedrag 𝐍𝐈𝐄𝐓 getolereerd worden.

Mocht je dit toch zien of zelf ervaren, meld je dan graag bij ons personeel of de security!

(Terras) deuren sluiten voor regulier bezoek in de wintermaanden

Met oog op de koude dagen sluiten onze deuren de komende maanden voor regulier bezoek. Houdt vooral de website en Instagram in de gaten voor events die nog zullen plaatsvinden bij ons de komende tijd!

Vragen over groepsreserveringen, events en boekingen stuur vooral een mailtje naar info@lagerwal.nl! Hopelijk zien we je snel. 

Movie Nights

Relaxen op een ligbedje met een sangria of biertje in de hand, terwijl je op een groot scherm kijkt naar een van jouw favoriete films. Samen met vrienden natuurlijk.
Deze zomer zijn we de samenwerking aangegaan met Rooftop Movie Nights. Zij verzorgen de film, wij verzorgen natuurlijk de locatie, drank en heerlijk eten vooraf. Kom jij langs? Dan graag wel even reserveren. 

Koop tickets voor Movie Nights

Shake! Cocktail Festival Amsterdam

Shake! Cocktail Festival Amsterdam was een groot succes

Op 21 en 22 juli organiseerden Lagerwal, Helling 7 en Door 74 samen Shake! Cocktail Festival Amsterdam. Tijdens festival was een ode aan de mixoloog: de cocktailshaker.

Tijdens dit weekend zorgden de beste cocktailbarren uit Amsterdam voor de lekkerste en meest interessante cocktails, natuurlijk gecombineerd met muziek en entertainment. 

Op de line-up van cocktail barren stonden: The Tailor, Cielo, Rosalia’s Menagerie, Super Lyan, Pulitzer’s Bar, Vesper, Law&Order, Feijoa, Door 74


De eerste editie was - ondanks meer bewolking dan verwacht - een groot succes met meer dan 1500 bezoekers. Op de vrijdag werd er nog een afterparty georganiseerd door Lagerwal, dat doorging tot in de late uurtjes.

Lagerwal

TT. Melissaweg 551033SP AmsterdamNederland

Quick links

Beoordelingen

Tijden

In de winter zijn we gesloten voor regulier bezoek!

Neem gerust contact voor reservingen & boekingen.