Over ons

Lagerwal is ontstaan vanuit een passie voor gezelligheid. En dat menen we. Voor ons betekent dat dat we graag mensen samenbrengen met events, heerlijke drankjes en easy-going food. In de zomer van 2023 opende wij onze deuren in Amsterdam Noord, op een te gekke locatie waarbij je uitkijkt op de boten.

In samenwerking met lokale kunstenaars, werd onze locatie vormgegeven. Een zonnig terras met heel veel groen, te gekke wall art en bistro tafels. En een indoor gedeelte waar de feestjes tot diep in de nacht door kunnen gaan. Je vindt de lekkerste lokale bieren van de tap bij ons, kunt neerstrijken met een kannetje sangria en geniet van easy-going food zoals een seafood bucket, pita's of kip van onze rotisserie.

Lagerwal is lokaal. De nieuwe plek om te chillen, feesten en inspiratie op te doen - gewoon bij jou in de buurt. Daarom organiseren wij maandelijks mooie events. Van een cocktail festival in samenwerking met de beste cocktailbarren uit Amsterdam tot aan een movie night met oude klassiekers, te kijken op ligstoelen buiten. We geven graag het podium aan lokale muzikanten, van jazzy hiphop bandjes tot dj's.

Ons team is jong, gedreven én - jawel - gek op gezelligheid. We zorgen samen voor een ongedwongen sfeer waar iedereen kan genieten.

Ons terras

Ons terras

Ons terras is een klein paradijsje met gezellige en knusse hoekjes. Plof neer op een van de picknicktafels op ons terrein en drink een biertje met vrienden. Of loop een van de containers op om - zittend aan een bistro tafel - te genieten van het uitzicht op de boten. 

We hebben lokale bieren op tap, zelfgemaakte sangria en natuurlijk easy-going food, gemaakt door toppers van chefs. 

Werken bij Lagerwal

Ook werken bij Lagerwal?

Wil jij ook werken in een team dat samen keihard werkt, maar het wél echt gezellig heeft samen? Stuur ons een open sollicitatie via info@lagerwal.nl 

Lagerwal

TT. Melissaweg 551033SP AmsterdamNederland

Quick links

Beoordelingen

Tijden

In de winter zijn we gesloten voor regulier bezoek!

Neem gerust contact voor reservingen & boekingen.