Jouw event bij Lagerwal

Verhuur

Ben je van plan om zelf een event te organiseren? Dat kan natuurlijk bij Lagerwal. Op een van de tofste locaties in Amsterdam-Noord kun je jouw event vormgeven zoals jij dat wil. Of het nu gaat om een festival-style vrijdagmiddagborrel of een workshop.

Voor ons gaat het om het creëren van onvergetelijke momenten, het delen van ervaringen en het samenbrengen van ideeën.

Bij Lagerwal vind je alle nodige faciliteiten om van jouw event een succes te maken. Of je nu je 30e verjaardag wil vieren met vrienden of een tof event organiseert voor honderden gasten, Lagerwal biedt de perfecte ambiance. Met onze zonnige biertuin, ruime binnenruimte en gezellige hangout-spots kunnen we een diverse events huisvesten, van borrels en barbecues tot workshops en bedrijfsfeesten.

Onze locatie in het hippe Amsterdam-Noord is één bonk van creativiteit, dankzij de perfecte mix van de bruisende stadsdynamiek en de rustgevende invloeden van de nabijgelegen waterkant. Het is een plek die inspireert, verbindt en verrast. En het beste van alles? Het is makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Natuurlijk kun je als huurder gebruik maken van onze keuken en bar. Laat onze chefs zorgen voor het beste easy-going food én onze barmannen de lokale biertjes tappen. 

Neem dan contact met ons via e-mail of telefoon. We bespreken graag de mogelijkheden en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van jouw event!

Lagerwal locatie

Locatie

Lagerwal is gelegen in Amsterdam-Noord op slechts enkele minuten lopen van de NDSM-Werf, ten noorden van het IJ. Met een kleine 15 minuten ben je vanaf Centraal bij ons met de pont! Vanaf ons terras heb je dan ook uitzicht op de boten en kun je de hele dag genieten in de zon. 

Lagerwal

TT. Melissaweg 551033SP AmsterdamNederland

Quick links

Beoordelingen

Tijden

In de winter zijn we gesloten voor regulier bezoek!

Neem gerust contact voor reservingen & boekingen.